آموزش کیککیک پرتقالی با سس مخصوصکیک پزیکیک عصرانهکیک کافی شاپی

آموزش کیک پرتقالی

کیک پرتقالی

ترجمه خانه کیک رز

مواد لازم:

تخم مرغ ۴ عدد
شکر قهوه ای ۲۲۰ گرم
روغن ۱۵۰ میلی لیتر
 پرتقال  سه عدد
رنده پوست پرتقال یک ق غ
ارد ۳۶۰ گرم
بکینگ پودر یک ق غ سر پر

طرز تهیه:

قالب مورد نظر را چرب و ارد پاشی کنید.

 می توانید از روغن جدا کننده نیز استفاده کنید.

فر را از یک ربع قبل روی ۱۸۰ درجه روشن کنید.


[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن