آموزش کیکسس تافیکیککیک پزیکیک خرماکیک عصرانهکیک کافی شاپی

کیک خرما با رویه کارامل “Caramel topped date cake”

کیک خرما با رویه کارامل

Caramel topped date cake

مواد لازم:
کره یک چهارم پیمانه
ارد یک و یک دوم پیمانه

خرمای له شده یک و یک دوم پیمانه

اب یک و یک چهارم پیمانه
جوش شیرین یک ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
نمک یک دوم ق چ
شکر یک پیمانه
وانیل یک ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
سس کارامل یک پیمانه

طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد از یک ربع قبل روشن کنید.

خرما را با اب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
سپس خرما را از روی حرارت برداشته و جوش شیرین را اضافه کنید.
اجازه دهید سرد شود، سپس در صورت نیاز پوره کنید.


[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]

پ.ن۳: استفاده از گردو در دستور کاملا اختیاری است.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن