برانیز

طرز تهیه براونی روغن زیتون خوشمزه و فوق العاده

براونی های روغن زیتون  با تکه های شکلات تلخ پوشانده شده و نمک دریا وی سطح آن پاشیده می شود. این براونی  سریع و آسان اماده شده و بسیار خوشمزه هستند!

این براونی بدون لبنیات بوده و به جای کره با روغن زیتون درست می شوند.

استفاده از روغن زیتون به براونی  کمک می کند که روزها پس از پخت تازه و مرطوب  بماند.

بعد از روز سوم، براونی ها شروع به سفت شدن می کنند.

در صورت لزوم، سریعاً به مدت 10 ثانیه در مایکروویو با یک لیوان آب گرم کنید. * لیوان آب باعث می شود تا براونی ها خشک نشوند.

مواد لازم:

 روغن زیتون 150 گرم (¾ پیمانه)
 شکلات تلخ* ریز خرد شده 115 گرم (حدود 1 پیمانه)+ شکلات تلخ* تقریباً خرد شده 115 گرم (حدود 1 پیمانه برای داخل و روی کیک)
 شکر  300 گرم ( ½ 1پیمانه)
تخم مرغ بزرگ 3 عدد 
عصاره وانیل  2 قاشق چایخوری 
 آرد  130 گرم (1 پیمانه)
 پودر کاکائو  30 گرم (6 قاشق غذاخوری)
 بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
 نمک ½ قاشق چایخوری
 
در صورت نیاز، نمک دریا کمی

طرز تهیه:

فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب مربعی 20 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید به طوری که لبه های آن نیز پوشانده شود.

روی کاغذ روغنی را با روغن چرب کنید.

 115 گرم شکلات ریز خرد شده را در ظرف ریخته و روغن زیتون و شکر را اضافه کنید. 

کاسه را روی قابلمه آب در حال جوش (بن ماری) قرار دهید.

مطمئن شوید که کاسه با آب تماس نداشته باشد. مواد را با هم ذوب کنید. در صورت نیاز مخلوط را هم بزنید تا از ذوب شدن یکنواخت اطمینان حاصل کنید.

اجازه دهید مخلوط  حدود 3 دقیقه خنک شود. تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. 
در ظرف دیگری آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. به مخلوط شکلات اضافه کنید. هم بزنید تا دیگر رگه هایی از آرد باقی نماند.

یک مشت از 115 گرم شکلات تقریباً خرد شده را رزرو کرده و کنار بگذارید.

باقی مانده شکلات را داخل خمیر بریزید. بیش از حد مخلوط نکنید. (مخلوط کردن بیش از حد در این مرحله باعث ایجاد بافتی سفت می شود.)

خمیر را داخل قالب آماده شده بریزید و صاف کنید. شکلات رزرو شده را روی خمیر بپاشید.

به مدت 28 تا 30 دقیقه بپزید تا سطح براونی ها سفت شود و یک خلال دندان که در مرکز براونی ها قرار داده شده تمیز بیرون بیاید. بلافاصله تکه های نمک دریا را روی آن بپاشید.

براونی ها را به مدت 15-20 دقیقه در قالب خنک کنید.

براونی ها را با استفاده از  کاغذ روغنی از قالب خارج کنید.

اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود سپس به قسمت های دلخواه برش بزنید.

پیشنهاد می کنم از شکلات تلخ 56-72 درصد استفاده کنید.

بر اساس میزان شکر ذکر شده در این دستور شکلات زیر 56 درصد باعث ایجاد براونی بسیار شیرین و شکلات بالای 72 درصد کمی تلخ می شود.

پخت بیش از حد باعث ایجاد براونی های خشک می شود. 

براونی ها را در ظرف دربسته در دمای اتاق تا 5 روز نگهداری کنید.

 

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن