آموزش کیککیک پزیکیک عصرانه

چگونه کیک پلنگی بپزیم؟

کیک پلنگی

مواد لازم

آرد ۲ پیمانه
شکر۱ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری 
کاکائو ۱قاشق سوپ خوری 
زعفران دم کرده غلیظ به اندازه لازم
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
طرزتهیه:

  1. شکر و تخم مرغها را با همزن به مدت 5 دقیقه بزنید.
  2. شیر ،روغن را افزوده و مخلوط کنید.
  3. آرد وبکینگ پودر را مخلوط والک کنیدو کم کم اضافه کنید در حدی که مخلوط شوند.
  4. در سه ظرف جداگانه قسمتی از مایه را کاکائویی، نیمی دیگر را زعفرانی و مابقی وانیلی شود. 
  5. مایه ها را در قیف بریزید.
  6. کف قالب را کاغذ روغنی بگذارید.
  7. اول کمی مایه وانیلی را بریزید، بعدبا مایه شکلاتی به صورت حلقه های تو خالی بریزید وسپس داخل آن را از مایه زعفرانی پر کنید و مجدد یک لایه مایه ساده ریخته و تا انتها ادامه دهید.(می توانید از هر تعداد لایه رنگی که دوست داشتید استفاده کنید)
  8.  قالب را در فر از پیش گرم شده ۱۷۵ درجه به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه قرار دهید.
    کیک پلنگی

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن