برانیز

طرز تهیه بلوندی شکلات چیپسی و اسنیکرز فوق العاده خوش بافت و خوشمزه

این بلوندی  با چیپس‌های شکلاتی و اسنیکرز نرم، لطیف، کمی جویدنی بافت فوق‌العاده‌ای به خمیر می‌بخشد.

در هر برش این بلوندی مقدار زیادی شکلات چیپسی نیمه شیرین وجود دارد تا هوس شکلات شما را برطرف کند.

 این بلوندی‌ها بسیار اعتیادآور هستند.

مواد لازم:

 کره بدون نمک ذوب شده 1/2 پیمانه
تخم مرغ بزرگ یک عدد
 شکر قهوه ای روشن یک پیمانه
 عصاره وانیل یک ق چای خوری
 آرد  یک پیمانه
 نمک  1/2 تا یک قاشق چای خوری
اسنیکرز خردشده 2 عدد
 شکلات چیپسی نیمه شیرین 2/3 پیمانه

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید. در صورت تمایل یک ظرف پخت 20 در 20 سانتی متری را با فویل آلومینیومی بپوشانید با اسپری پخت و پز اسپری کنید.

 کره را  حرارت دهید تا ذوب شود.
 تخم مرغ، شکر قهوه ای، وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، زیاد مخلوط نکنید.
بیشتر تکه های اسنیکرز  و شکلات چیپسی را اضافه کنید و مخلوط کنید (حدود 10 تا 12 تکه اسنیکرز و 1/4 پیمانه شکلات چیپسی را برای اضافه کردن روی خمیر نگه دارید)

خمیر را داخل قالب آماده شده بریزید و روی آن را با کاردک کمی صاف کنید.
اسنیکرز و چیپس های شکلاتی نگه داشته شده را به طور یکنواخت روی خمیر قرار دهید.
حدود 22 تا 26 دقیقه، یا تا زمانی که پخته شود، بپزید.

بیش از حد نپزید زیرا بلوندی ها طی سرد شدن سفت می شوند. 
قالب را روی توری سیمی قرار دهید تا حداقل 90 دقیقه قبل از برش دادن و سرو کردن خنک شود.

بلوندی ها در دمای اتاق تا 1 هفته و  تا 6 ماه در فریزر در  ظرف در بسته باقی می مانند.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن