آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان بربری
		
	
	
چگونه در منزل “نان بربری” تهیه کنیم؟

نان بربری خوشمزه
مواد لازم:
آرد 2 پیمانه
سبوس گندم 3 قاشق غذاخوری
خمیر مایه 1 قاشق چای خوری
آب ولرم برای عمل آوری خمیر مایه نصف پیمانه
نمک مقداری
روغن مایع یا روغن کنجد 4 قاشق غذاخوری
ماست 2 قاشق غذاخوری
آب ولرم برای رقیق کردن ماست 2 قاشق غذاخوری
کنجد مقداری
مواد رومال:
آرد 1 قاشق غذاخوری
آب داغ 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- خمیرمایه رو به همراه یک قاشق چای خوری شکر و نصف پیمانه آب ولرم در ظرف پلاستیکی ریخته و سر آن رابپوشانید و به مدت ده دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل بیاید.
 - آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و روغن را به آن اضافه کنید.
 - ماست را با آب ولرم رقیق کنید.
 - خمیر مایه و ماست را به مواد اضافه کنید.
 - یک قاشق غذاخوری از سبوس گندم را نگه داشته و بقیه را به مواد اضافه کنید.
 - خمیر بدست آمده کمی چسبنده است. آرد اضافی به خورد خمیر ندهید.
 - خمیر را در جای گرم به مدت 1 ساعت استراحت دهید.
 - روی کاغذ روغنی یک قاشق سبوس گندم را ریخته و خمیر را به شکل نان بربری در آورید.
 - به نان بربری شکل داده شده 15 تا 20 دقیقه استراحت دهید.
 - آب و آرد رومال را با هم مخلوط کرده و با برس روی خمیر نان رومال کنید و کنجد بپاشید.
 - درون فر یک کاسه آب به منظور نرم شدن نان در حین پخت قرار دهید.
 - نان را در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
 

					



