آموزش پخت ناننان ها

نان کدو حلوایی ترجمه و اجرا خانه کیک رز

نان کدو حلوایی ترجمه و اجرا خانه کیک رز

مواد لازم:

آرد 300 گرم

شکر دانه ریز 30 گرم

نمک یک دوم ق چ

پوره کدو 140 گرم

شیر 100 گرم

خمیر مایه فوری یک ق چ

کره 30 گرم

تخم کدو حلوایی مقداری

کره نرم شده مقداری

طرز تهیه:

کدو را خرد کرده و به مدت 20 دقیقه بپزید و بعد کاملا پوره کنید.

آرد را الک کرده نمک و شکر را به آن اضافه کنید.

پوره کدو حلوایی و شیر را به آرد اضافه کنید.

مخمر فوری را اضافه کرده و با سری خمیرگیر همزن، کاملا هم بزنید.

وقتی خمیر تشکیل شد، کره را اضافه کنید و کاملا هم بزنید.

خمیر لطیفی به دست می آید که به دست نمی چسبد.

خمیر را به مدت یک ساعت استراحت دهید.

بعد از یک ساعت پف خمیر را گرفته و به شش قسمت مساوی تقسیم کنید.

هر قسمت را چونه کنید و به مدت 15 دقیقه استراحت دهید.

خمیر را به شکل دلخواه در اورده ودر قالب چرب شده گذاشته، روی آنرا پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت دهید.

سپس روی نان را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال کرده و تخم کدو روی آن بریزید.

مقداری کره ی نرم شده روی خمیر ریخته و در فر 180 درجه قرار داده تا بپزد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن