فاج شکلات

چاکلت رول جواهری استاد وفاپیشه

چاکلت رول جواهری استاد وفاپیشه

مواد لازم
شکلات سفید 150 گرم (خرد شده یا شکلات چیپسی)
برگه زردآلو نرم 100 گرم (قطعات ریز بریده شود)
پسته 60 گرم
بادام با پوست 60 گرم
رایس کریسپی (کورنفلکس شبیه دانه برنج یا بیسکوییت خرد شده) 4 قاشق غذاخوری
کرم بری یا انجیر یا گیلاس خشک 100 گرم

برگ گل سرخ در صورت تمایل

طرز تهیه:

شکلات سفید را به روش بن ماری آب کرده، سپس مواد خرد شده رااضافه کنید.
اجازه دهید شکلات از داغی افتاده و کمی سفت شود.
سپس روی کاغذ روغنی کمی پودر قند ریخته (اجبار نیست) مواد را به صورت دایره درآورده و رول کنید.
گوشه های کاغذ را محکم ببندید.
می توانید از صفحات طلقی نیز برای رول کردن استفاده کنید.
شکلات را در یخچال یک شب تا صبح گذاشته تا کامل خودش را بگیرد (بهترین زمان 12-14 ساعت).
سپس کارد را کمی داغ کرده و با کاغذ دورش به قطعات دلخواه برش دهید.

پ.ن: من شکلات را در قالب مستطیل ریختم و بعد از استراحت در یخچال برش زدم.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن