دونات

طرز تهیه دونات پیچی دارچینی خوشمزه و عالی

این دونات های پیچی دارچینی چیزی بین چوروس و دونات است، ظاهر بیرونی آن ترد و درون آن نرم و کرکی است. 

درست کردن خمیر بسیار ساده است و با کمک همزن، ورز دادن خمیر راحت است.با این حال، حتی بدون همزن، مخلوط کردن و ورز دادن با دست امکان پذیر است.

در این دو نات ها علاوه بر دارچین می توان شکر را با سایر ادویه ها مانند میخک، جوز هندی، بادیان ستاره ای و غیره مخلوط کنید.

 

مواد لازم:

 شیر کامل، گرم شده تا 43 درجه سانتی گراد ½ 1 پیمانه
  مخمر فوری 2 قاشق چای خوری
شکر دانه ریز 3 قاشق غذاخوری (38 گرم)
 تخم مرغ بزرگ یک عدد
 آرد همه منظوره 4 پیمانه (520 گرم)

 نمک 1 قاشق چایخوری
 کره نرم شده 6 قاشق غذاخوری (84 گرم)

روغن مایع، برای سرخ کردن

شکر دارچینی:
 شکر دانه ریز ½ پیمانه (100 گرم)

 دارچین آسیاب شده  ½ 1قاشق چایخوری

طرز تهیه:

در کاسه میکسر، شیر، مخمر و شکر را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید مخلوط به مدت 5 دقیقه بماند.

تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید.

در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.

 در حالی که همزن روشن است، 1/3 مخلوط آرد را اضافه کنید. وقتی خمیر شروع به جمع شدن کرد، 1/3 دیگر مخلوط آرد را اضافه کنید.

کره نرم شده را هر بار یک قاشق غذاخوری اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید.

در این مرحله خمیر چسبناک خواهد بود. 1/3 باقی مانده از مخلوط آرد را اضافه کنید.

وقتی خمیر شروع به تشکیل شدن کرد، سرعت همزن را به متوسط افزایش دهید.

3-5 دقیقه ورز دهید تا خمیر یکدست و نرم شود. (تمام این مراحل را می توان با دست انجام داد).

خمیر ممکن است همچنان به کناره های کاسه بچسبد، (اصلا آرد اضافه نکنید).

خمیر را به یک کاسه بزرگ چرب شده منتقل کنید.

با پلاستیک یا حوله آشپزخانه روی آن را بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 30-45 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند تا حجم خمیر دو برابر شود.

پف خمیر را به آرامی خالی کنید. روی سطح کمی آرد بپاشید و خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید.

روی خمیر را با حوله آشپزخانه بپوشانید. هر بار با یک تکه کار کنید، خمیر را لول کرده و به شکل نواری 30 سانتی در بیاورید.

سپس خمیر را بپیچانید تا شکل بگیرد.


 درز انتهایی را به هم بچسبانید و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده، قرار دهید.

روی آن را به آرامی با حوله آشپزخانه بپوشانید و با باقی مانده خمیر این کار را تکرار کنید.

اجازه دهید خمیر به مدت 8-10 دقیقه استراحت کند. در این فاصله در تابه روغن ریخته و اجازه دهید تا روغن داغ شود.

دو یا سه عدد دونات را با دقت در روغن داغ قرار دهید.

تابه را بیش از حد شلوغ نکنید.

هر طرف را به مدت 95 ثانیه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

دونات های پخته شده را روی یک ورقه پخت یا حوله کاغذی منتقل کنید.

توجه: با اضافه کردن دونات خام به تابه، دمای روغن تغییر می کند.

دمای روغن را با استفاده از دماسنج کنترل کنید تا مطمئن شوید که دونات ها نسوزند یا کم پخته نشوند.

شکر دارچینی: شکر و دارچین را در یک ظرف ترکیب کنید. 
دونات های گرم را در شکر دارچینی بریزید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن