کیک شکلاتی

طرز تهیه بهترین کیک فاج شکلاتی با بافتی عالی و خوشمزه + کیک شکلاتی خانگی

کیک فاج شکلاتی کیکی با بافت مرطوب و لطیف است که می توان آن را با یک بستنی وانیلی سرو کرد.

 

مواد لازم برای کیک

 آرد ساده 480 گرم 

  شکر 460 گرم

 پودر کاکائو 140 گرم

 جوش شیرین 1.5 قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری

 نمک 1.5 قاشق چایخوری

تخم مرغ بزرگ 4 عدد 

باترمیلک 360 میلی لیتر

 روغن 120 میلی لیتر 

 عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری

 آب جوش 360 میلی لیتر+ 2 قاشق چایخوری اسپرسو 

برای آیسینگ فاج شکلاتی

 شکلات تلخ 390 گرم 

  خامه دوبل 300 میلی لیتر

  کره بدون نمک 200 گرم

پودر شکر 160 گرم 

 وانیل 3 قاشق چایخوری

 پودر اسپرسو 1 قاشق چایخوری

 نمک 0.25 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید. چهار قالب کیک 20 انتی متری را چرب کرده و کاغذ روغنی بگذارید.

در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. 

تخم مرغ، باترمیلک، روغن و وانیل را با هم مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.

مخلوط  مواد مرطوب را با مواد خشک داخل کاسه بریزید و همه را با هم بزنید، مخلوط کاملا غلیظ خواهد بود. 

 پودر اسپرسو را با آب جوش مخلوط کنید. در حالی که با درجه کند همزن هم می زنید؛ مایع در حال جوش را داخل آن بریزید و همه را با هم مخلوط کنید تا مخلوط کیک ابریشمی و صاف و براق شود.

 

مخلوط را بین چهار قالب تقسیم کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر داغ بپزید.

برای آیسینگ فاج شکلاتی

برای تهیه فراست فاج، همه مواد را در یک قابلمه بزرگ بریزید و به آرامی حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا کره و شکلات ذوب شوند. بعد از اینکه  یکدست شد، مخلوط را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

وقتی کیک و فراستینگ کاملا خنک شدند، از مقداری فیلینگ فاج شکلاتی برای لایه های کیک با هم استفاده کنید. برای پوشاندن رویه و کناره های کیک از باقیمانده  فاج شکلاتی استفاده کنید. 

 

نکات:

هنگام تهیه این دستور از مواد در دمای اتاق استفاده کنید.

زیرا مواد در دمای اتاق بهتر ترکیب می شوند و پخت بهتری ایجاد می کنند!

برای تهیه باترمیلک، من از مقادیر مساوی از شیر کامل و یک ماست غلیظ مانند ماست یونانی استفاده می کنم.

همچنین می توانید با اضافه کردن 2 تا 3 قاشق چایخوری آب لیمو به مقداری شیر و استراحت حدود 15 دقیقه باترمیلک درست کنید.

قهوه یک گزینه اضافی در این پخت است. قهوه طعم شکلات را تقویت می کند، بنابراین در این دستور کیک فاج شکلاتی مرطوب، طعمی غنی تر و عمیق تر می دهد. 

مخلوط کیک قبل از پخت رقیق و روان است نگران نباشید.

من توصیه می کنم گاناش را در حین پختن کیک ها درست کنید تا کاملا سفت شود.

گاناش را می‌توان در دمای اتاق خنک کرد و سفت کرد، اما اگر عجله دارید، می‌توانید آن را در یخچال بگذارید تا فرآیند خنک‌شدن سریع‌تر شود.

اگر مایل به کیک سبک تر هستید، از مخلوط شکلات شیری با شکلات تلخ استفاده کنید. البته هشدار دهید: استفاده از شکلات شیری در مقایسه با استفاده از تمام شکلات‌های تیره باعث ایجاد بافت نرم‌تر می‌شود.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن