آموزش باقلوا ترکیباقلوا

آموزش باقلوا ترکی”باقلوا شیرعسلی”

باقلوا ترکی”شیرعسلی”

مواد لازم برای خمیر

زرده تخم مرغ دو عدد
کره ذوب شده ده قاشق غذا خوری(۱۵۰ گرم نیز برای پیچیدن خمیر)
شیر 3/4 پیمانه
سرکه یا آبلیمو یک قاشق غذاخوری
نمک یک پنس
آرد تاجایی که خمیر بدست نچسبد

مواد لازم برای داخل باقلوا
 گردو آسیاب شده یا هرمغز دلخواه 1/5 پیمانه
پودر هل 1/5 قاشق غذاخوری
 پودر قند 1/5 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای شربت باقلوا
شیر عسلی 3/4 پیمانه
شکر دو یمانه
آب یک و نیم پیمانه
گلاب چهار قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

  1. تمام مواد خمیر به جز آرد را با هم مخلوط کرده و هم بزنید.
  2. آرد را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
  3. خمیر را به مدت 3-4 ساعت در یخچال استراحت دهید.
  4. بعد از استراحت خمیر را به ده قسمت مساوی تقسیم کنید.
  5. روی سطح کار نشاسته ذرت پاشیده و خمیر را با وردنه خوب نازک کنید.(با هر بار وردنه کشیدن روی کار نشاسته ذرت ریخته تا به نازک شدن خمیر کمک کند.نازکی خمیر باید به اندازه ای باشد که دست از زیرش دیده شود).
  6. خمیر را به شکل مستطیل باز کنید.
  7. نی را روی عرض خمیر قرار داده، روی بقیه خمیر کره بمالید.
  8. از مواد داخلی باقلوا روی خمیر زیخته و به کمک نی رول کنید و داخل ظرف بچینید.
  9. تمام خمیر را به همین ترتیب رول کرده و در ظرف چرب شده بچینید.
  10.  روی هر رولی که درون ظرف قرار می دهید کره بمالید و در انتها کره ی باقیمانده را روی خمیر بریزید.
  11. خمیر را در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 40-45 دقیقه قرار داده تا بپزد.
  12. وقتی از فر خارج شد، روی آن شربت بریزید.
  13. برای تهیه شربت، تمام موادبجز گلاب را به مدت یک ربع روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید. شربت زیاد غلیظ نباشد.
  14. گلاب را اضافه کنید و بعد از دو بار قل زدن خاموش کنید.
  15. اجازه دهید شربت کمی از داغی بیفتد.(شربت باید گرم باشد)

 

باقلوا ترکی یا شیرعسلی

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن