مافین ها

طرز تهیه مینی مافین شکلات چیپسی ساده و خوشمزه

 مینی مافین های شکلاتی 

 

مواد لازم:

 آرد 1 پیمانه (125 گرم)

 شکر 1/3 پیمانه (66 گرم)

 بیکینگ پودر   3/4 1 قاشق چایخوری (7 گرم)

 نمک  1/4 قاشق چایخوری(1 گرم)

 شیر کامل یا باترمیلک 1/3 پیمانه (75 گرم)

 خامه ترش 2 قاشق غذاخوری(32 گرم)

 روغن مایع 6 قاشق غذاخوری (80 گرم)

 تخم مرغ بزرگ یک عدد  (56 گرم)
 وانیل 1 قاشق چایخوری (4 گرم)

 شکلات چیپسی مخلوط شده با 1 قاشق چایخوری آرد  2/3 پیمانه (110 گرم)

 شکر درشت، اختیاری 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک قالب مافین را با 6 کپسول کاغذی بپوشانید.

در یک کاسه متوسط ​​آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
باترمیلک یا شیر، خامه ترش، روغن، تخم مرغ و عصاره وانیل را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
مواد خشک را داخل مواد مرطوب بریزید و با لیسک هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند (خمیر خود را بیش از حد مخلوط نکنید!).

تکه‌های شکلات را که با آرد مخلوط کردید به آرامی به خمیر اضافه کرده و هم بزنید.

خمیر مافین را به طور مساوی بین 6 کپسول مافین تقسیم کنید.
در صورت تمایل روی هر مافین مقداری شکر درشت و چند تکه شکلات اضافه کنید.

 

مافین ها را به مدت 6 دقیقه در دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید تا مافین ها حالت گنبدی و طلایی پیدا کند، سپس (با نگه داشتن مافین ها در فر) دمای فر را به 175 درجه سانتیگراد کاهش دهید و به مدت 22-25 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن