آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان ها

چگونه نان تست بپزیم؟

نان تست مهتا

مواد لازم

مایه خمیر ۸ گرم
آب ولرم ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱/۴ پیمانه
نمک نصف ق چ
کره آب شده ۵۰ گرم
آرد ۲ پیمانه حدودا

طرز تهیه:

ابتدا آب ولرم، خمیر مایه و شکر را مخلوط کنید و رویش را پوشانده و ده دقیقه استراحت دهید.

 تخم مرغ،کره آب شده، شکر و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید و به مایه خمیر اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید.

 آرد را در چند مرحله الک کنید و به مواد اضافه کنید.

ابتدا با قاشق مخلوط کنید، سپس با دست ورز دهید تا جاییکه خمیر به دست نچسبد.

سپس یک ساعت به خمیر استراحت دهید.

بعد  از یک ساعت پف خمیر را گرفته وآن را به چند قسمت مساوی تقسیم کرده و چانه بگیرید.

سپس هر چانه را به اندازه عرض قالب پهن کرده، و رول کنید.

خمیر را در قالب قرار دهید و مجدد روی آن را بپوشانید تا یک ساعت و نیم استراحت کند.

فر را روی 175 درجه روشن کنید تا گرم شود.

بعد از استراحت دوم روی نان ها را رومال کنید.

برای رومال از یک عددزرده تخم مرغ، یک قاشق چای خوری خامه یا شیر و کمی زعفران استفاده کنید.

خمیر رابه مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه در فر قرار دهید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن