آموزش شیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدشیرینی هاکوکی مغزدارکوکی ها

آموزش کوکی گردو و شکلات چیپسی

 

کوکی گردو و شکلات چیپسی

مواد لازم

كره به دماي محيط رسيده ١٥٠گرم
روغن مايع ٥٠گرم
تخم مرغ به دماي محيط رسيده سه عدد
گردو خردشده ١٧٠گرم
شكلات چيپسي ١٧٠گرم
پودرقند ٢٢٥گرم
شير ١٢٥ميلي ليتر
بيكينگ پودر يك قاشق مربا خوری
آرد ٤٢٥گرم
پودركاكائو يك قاشق غذا خوری سرپر
وانيل نصف قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

كره و پودرقند را با همزن سه الي چهار دقيقه بزنيد تا كمي حجيم و سبك شود.

 وانيل و روغن مايع  را اضافه كنيد و درحد مخلوط شدن هم بزنيد.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه كنيد و هر كدام را جدا هم بزنيد.

 شيررا  اضافه و مخلوط كنيد.

آرد و بيكينگ پودر و پودر كاكائو را الك كرده و اضافه كنيد و با همزن بزنيد.
 شكلات و گردو را با ليسك هم بزنيد.
فر را از قبل با دماي ١٧٠گرم كنيد.
از موادتان يك اسكوپ برداريد و در سيني كه كف آن كاغذ انداختيد بگذارید.
کوکی ها را در فر به مدت يك ربع الي ٢٠دقيقه قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن