آموزش اسلایس قهوه و بادام
اسلایس قهوه و بادام ترجمه خانه کیک رز
مواد لازم:
پودر قهوه فوری ۲ ق چ
اب جوش ۲ ق چ
زرده تخم مرغ ۴ عدد
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع ۶۰ گرم
شیر ۶۰ گرم
نمک ۱/۸ ق چ
شکر ۲۰ گرم
اسانس قهوه ۱/۲ ق چ
آرد ۱۰۰ گرم
آرد ذرت ۱۰ گرم
شکر ۸۰ گرم
بادام زمینی تست شده ۱۵۰ گرم
قهوه فوری یک ق غ
اب جوش یک ق غ
کره ۲۰۰ گرم
ایسینگ شوگر ۸۰ گرم
اسانس قهوه یک چهارم ق چ
طرز تهیه:
قهوه فوری را با اب جوش مخلوط کنید و کنار بگذارید.
زرده های تخم مرغ را با یک تخم مرغ کامل مخلوط کنید.
روغن، شیر، نمک، ۲۰ گرم شکر و اسانس قهوه را در ظرفی مخلوط کرده و با ویسک هم بزنید.
آردها را روی آن الک کرده و هم بزنید.
تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تاپفکی شود.
۱۰۰ گرم شکر را در سه مرحله به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد.
یک سوم سفیده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
سپس بقیه سفیده را به مواد اصافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
مواد را در قالب ۲۵ در ۳۵ که کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ده دقیقه قرار دهید.
بادام زمینی را تست کرده و کاملا خرد کنید.
قهوه را با اب جوش مخلوط کنید.
کره را با همزن بزنید تا نرم شود، آیسینگ شوگر را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. قهوه و اسانس قهوه را اضافه کنید.
کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده، روی لایه اول مواد کره ای بمالید. لایه دوم را رویش قرار داده و مجددا مواد کره ای بمالید و روی آن بادام زمینی خرد شده بریزید.
پ.ن: من به جای مواد کره ای از خامه نسکافه ای استفاده کردم.