آموزش اسلایس مکرون گردویی
اسلایس مکرون گردویی
مواد لازم:
کره:۱۱۰گرم
آرد:۱۹۰گرم حدود( ۱و۱ونیم لیوان دسته دار فرانسه)
بکینگ پودر :اق چ
تخم مرغ :۲عدد
وانیل :۱/۲ق چ
شیر ولرم :۷ق سوپخوری
شکردانه ریز :۹۰گرم حدود (۷قاشق غذاخوری سر پر )
طرزتهیه:
کره به دمای محیط رسیده رو کمی با همزن بزنید تا یکدست وحجیم شود.
شکرو وانیل را اضافه کرده با دور تند همزن به مدت 4 دقیقه زده تا سبک شود.
تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده وبا همزن بزنید.
.آردوبکینگ پودر را سه بار الک کرده و در سه مرحله به همراه شیر ولرم به مخلوط اضافه کنید و با مفتول دریک جهت هم بزنید. یعنی ابتدا مقداری از شیر و بعدمقداری آرد به مخلوط اضافه کرده ودر یک جهت مخلوط کنید.
کف قالب ۲۰در۳۰را چرب کرده یا کاغذ روغنی استفاده کنید.
مایه را داخل قالب بریزید و با لیسک سطح آن را کاملا صاف کنید و در فراز قبل گرم شده دردمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید.
دراین فاصله که کیک در فر است، مایه روی اسلایس را درست کنید.
مواد لایه رویه
تخم مرغ :۲عدد
شکر قهوه ای:۱۰۰گرم
پودرنارگیل چرب:۷۰گرم حدود(۱لیوان دسته دار)
آرد :۱۵گرم حدود (۱قاشق غذاخوری سرپره پر )
گردو آسیاب شده:۶۰گرم حدود(نصف لیوان دسته دار فرانسه )
وانیل :کمی
طرزتهیه:
تخم مرغ و وانیل رو با دور تند همزن بزنید تا پفکی وکشدار شود.
شکر قهوه ای یا سفید رو به صورت نمک پاش به مواد اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا مواد حالت پفکی بودنش را حفظ کند.
آرد را با دور کند همزن مخلوط کرده وهمزن رو کنار بگذارید.
گردو ونارگیل را اضافه کنید و با مفتول مخلوط کنید.
بعد از گذشتن ۲۰دقیقه قالب رو از فر خارج کنید سریع مواد را روی لایه زیرین ریخته وصاف کنید وبه مدت ۳۰دقیقه داخل فر قرار دهید تا مواد رویه سفت وقهوه ای شود.
بعد از در آوردن از فر و کمی سرد شدن سلفون بکشید و به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
سپس روی اسلایس را با شربت که مخلوط ۲قاشق عسل و۲قاشق آب جوش است تر کنید وروی آن را با شکلات تزیین کنید.
به صورت ساده هم می توانید سرو کنید.