آموزش دسرمجلسیدسردسر عربی شعیریه
آموزش باقلوای شعیریه (دسر عربی)
باقلوای شعریه
رشته شعریه 1 بسته
شیر عسلی 1/2 قوطی
کره 50 گرم
پسته به مقدار لازم
گلاب ( دلخواه ) 2 قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق چای خوری
زعفران آب کرده ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
- رشته های شعیریه را در داخل نایلون خرد کنید.
- آن ها را در تابه به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
- کره را اضافه کرده و ده دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.
- پودر هل و شیر عسلی را اضافه کرده و مرتب هم بزنید.
- زعفران و گلاب را افزوده و چند دقیقه هم بزنید تا آب مواد حاصله تبخیر شود.
- کف سینی را فویل گذاشته و با روغن مایع چرب کنید.
- باقلوا را روی فویل پهن کنید.
- پسته ها را تفت داده و به صورت نواری روی آن پسته بچینید.
- مواد را از طول کاملا سفت و منسجم لول کنید.
- دوسر فوبل را بسته و 12 ساعت استراحت داده، سپس به صورت حلقه های 2 سانتی متری برش بزنید.
نکته :
از هر مغزی برای ما بین باقلوا می تون استفاده کرد، تنها باید برای هر مغز ادویه مناسب آن را استفاده کرد. مثلا گردو و دارچین، بادام و هل و …..
شعیریه رو با شعله ملایم تفت دهید.