آموزش دسرمجلسیدسردسر عربی شعیریه

آموزش باقلوای شعیریه (دسر عربی)

باقلوای شعریه

رشته شعریه 1 بسته

شیر عسلی 1/2 قوطی

کره 50 گرم

پسته  به مقدار لازم

گلاب ( دلخواه ) 2 قاشق غذاخوری

پودر هل یک قاشق چای خوری

زعفران آب کرده ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

  1. رشته های شعیریه را در داخل نایلون خرد کنید.
  2. آن ها را در تابه به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
  3. کره را اضافه کرده و ده دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.
  4. پودر هل و شیر عسلی را اضافه کرده و مرتب هم بزنید.
  5. زعفران و گلاب را افزوده و چند دقیقه هم بزنید تا آب مواد حاصله تبخیر شود.
  6. کف سینی را فویل گذاشته و با روغن مایع چرب کنید.
  7. باقلوا را روی فویل پهن کنید.
  8. پسته ها را تفت داده و به صورت نواری روی آن پسته بچینید.
  9. مواد را از طول کاملا سفت و منسجم لول کنید.
  10. دوسر فوبل را بسته و 12 ساعت استراحت داده، سپس به صورت حلقه های 2 سانتی متری برش بزنید.

 

نکته :

  از هر مغزی برای ما بین باقلوا می تون استفاده کرد، تنها باید برای هر مغز ادویه مناسب آن را استفاده کرد. مثلا گردو و دارچین، بادام و هل و …..

  شعیریه رو با شعله ملایم تفت دهید.

باقلوای شعیریه

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن