آموزش دسرمجلسیبستنی زعفرانیبستنی وانیلیدسر
آموزش بستنی وانیلی_زعفرانی
بستني وانيلي – زعفراني
مواد لازم
شير پرچرب : 1 ليتر
ثعلب : يك قاشق سوپخوري سر خالي
شكر :300تا 350 گرم
وانيل :1/8 قاشق چايخوري
گلاب : 4 قاشق سوپخوري
زعفران دم كرده مقداري
خامه : 200 گرم
پسته بو داده به مقدار لازم
طرز تهيه:
- شیرپرچرب را بجوشانید و اجازه دهید از داغی بیفتد.
- شیر را روی حرارت قرار داده و شکر و ثعلب را به ان اضافه کنید.
- وقتی شکر در شیر حل شد، آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود.
- وانیل و گلاب و خامه و زعفران را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
- مایه را در قالب قلزی ریخته و در فریزر قرار دهید.
- هر یکساعت مایه را از فریزر خارج کرده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا کاملا کشدار شود.
- همزدن را به مدت 5 تا 6 بار تکرار کنید.
- در مرحله ی آخر پسته را اضافه کرده و به مدت 24 ساعت در فریزر قرار دهید.