آموزش دسرمجلسیدسر

آموزش تهیه دسر پرنسس توت فرنگی

‍ دسر پرنسس توت فرنگی

برای تهیه ی این دسر خوشمزه به دو قسمت سفید و رنگی نیاز داریم که مواد لازم هر قسمت را با هم مرور می کنیم:

مواد لازم قسمت سفید رنگ :

 نشاسته ذرت3 قاشق غذاخوری
 شیر1 لیتر

 آرد سمولینا یا ایرمیک 1/4 پیمانه
 شکر1/2 پیمانه
وانیل  مقداری
 کره 1 قاشق مرباخوری

 مواد لازم قسمت رنگی:
 شیر3 پیمانه
 پودر پودینگ توت فرنگی1 بسته

 طرز تهیه:

  1.  شیر و پودینگ توت فرنگی را روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا بجوشد و مایع غلیظی بدست آید.
  2. مواد حاصل را درون قالبی که از قبل خیس کرده اید بریزید.
  3. برای قسمت سفیدرنگ، همه مواد به جز کره و وانیل، را مخلوط کرده و هم بزنید تا غلیظ شود.
  4. مواد را از روی حرارت برداشته و کره و وانیل رو اضافه کنید.
  5. بعد از ولرم شدن مایع سفید رنگ را روی لایه اول ریخته و 4-5 ساعت  یخچال قرار دهید.
  6. سپس دسر را از قالب خارج کنید.

دسر پرنسس توت فرنگی

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن