آموزش حلوای خامه مخصوص رمضان
حلوای خامه
مواد لازم:
آرد 400گرم
شكر 280 گرم
كره 100 گرم
خامه صبحانه 150 گرم
روغن مايع 180 میلی لیتر
آب یک و نیم لیوان
زعفران حل شده 5 تا 6قاشق غذاخوری
گلاب 1/4پیمانه
هل 1/4قاشق چایخوری
طرز تهیه:
در تابهاي روغن مايع و كره را ريخته و روي حرارت قرار دهید، كمي كه با هم مخلوط شدند خامه را افزوده و مخلوط کنید.
آرد را در كاسهاي الك كرده، سپس به يكباره به مواد تابه اضافه و سريع مخلوط کنید. بهتر است با پشت قاشق چوبي به مخلوط كردن ادامه دهيد تا گلولههاي آرد كاملا باز شوند، سپس حرارت را ملايم كرده و به همزدن ادامه دهید تا آرد در مخلوط خامه، روغن و كره سرخ شود.
وقتي بوي آرد سرخ شده بلند شد و كمي رنگ آن برگشت، شهد حلوا را همراه با زعفران اضافه كرده و پس از مخلوط شدن گلاب و هل را اضافه کنید.
طرز تهيه شربت يا شهد:
شكر و آب را روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود.
نکته:
نیازی به تفت دادن جداگانه ی آرد نیست.