آموزش حلوا سنتیحلواشیرینی ماه رمضانکیک حلوا

آموزش حلوای خامه مخصوص رمضان

حلوای خامه

مواد لازم:

آرد 400گرم
شكر 280 گرم
كره 100 گرم
خامه صبحانه 150 گرم
روغن مايع 180 میلی لیتر
آب یک و نیم لیوان
زعفران حل شده 5 تا 6قاشق غذاخوری
گلاب 1/4پیمانه
هل 1/4قاشق چایخوری

طرز تهیه:

در تابه‌اي روغن مايع و كره را ريخته و روي حرارت قرار دهید، كمي كه با هم مخلوط شدند خامه را افزوده و مخلوط کنید.

آرد را در كاسه‌اي الك كرده، سپس به يك‌باره به مواد تابه اضافه و سريع مخلوط کنید. بهتر است با پشت قاشق چوبي به مخلوط كردن ادامه دهيد تا گلوله‌هاي آرد كاملا باز شوند، سپس حرارت را ملايم كرده و به همزدن ادامه دهید تا آرد در مخلوط خامه، روغن و كره سرخ شود.

وقتي بوي آرد سرخ شده بلند شد و كمي رنگ آن برگشت، شهد حلوا را همراه با زعفران اضافه كرده و پس از مخلوط شدن گلاب و هل را اضافه کنید.

طرز تهيه شربت يا شهد:

شكر و آب را روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود.

نکته:
نیازی به تفت دادن جداگانه ی آرد نیست.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن