آموزش شیرینیدوناتشیرینی خانگی

آموزش دونات استاد ظروفی

دونات 
مواد لازم :

آرد نان  حدود 500 گرم / 4 پیمانه و نیم
خمیر مایه فوری7 گرم / یک قاشق سوپخوری
شکر  40 گرم /یک سوم پیمانه
آب ولرم  60 گرم / یک چهارم پیمانه
شیر  250 میلی لیتر / یک پیمانه
کره 60 گرم
تخم مرغ 2 عدد
نمک یک سوم قاشق چایخوری
وانیل کمی 
روغن مایع سرخ کردنی
شکلات و مارمالاد برای تزیین

طرز تهیه:

  1. شیر و تخم مرغ و کره را بیرون از یخچال بگذارید تا هم دمای محیط شوند.
  2. آب ولرم را در ظرف شیشه ای ریخته و یک قاشق شکر را در آن حل کرده، خمیرمایه را روی آن بپاشید و فقط یکبار هم بزنید.
  3. خمیر مایه را ده دقیقه کنار گذاشته تا پف کند.
  4. بقیه شکر، کره نرم شده، تخم مرغ و وانیل و شیر  و نمک را در ظرفی ریخته و خمیر مایه را اضافه کنید.
  5. آرد را کم کم به مواد بالا اضافه کرده تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر نباید به دست بچسبد. چسبندگی خمیر را با ورز دادن آن از بین ببرید.
  6. خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار داده و یک تا دو ساعت استراحت دهید.
  7. بعد از استراحت خمیر را به چانه های 40 گرمی تقسیم کرده و با فاصله در سینی چرب و ارد پاشی شده بگذارید.(از این مقدار خمیر تقریبا 24 تا چانه بدست می آید).
  8. چانه ها را به مدت 45 دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
  9. با یک قالب کوچک وسط چانه ها را سوراخ کرده و اضافه ها را بردارید.
  10. روغن مایع را کاملا داغ کنید.(وقتی خمیر را داخل روغن می اندازید باید سریع بالا بیاید. دراین صورت کمی شعله را کم کنید تا دونات ها مغز پخت شوند و داخل شان خام و خمیری نماند. اگر شعله خیلی زیاد باشد دونات ها سریع قهوه ای می شوند و مغزشان خام می ماند).
  11. دونات ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله کاغذی گذاشته تا کاملا خشک و بدون روغن اضافی شوند.
  12. دونات ها را به سلیقه خود تزیین کنید.

      

      

      

      

      

      

      

      

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن