آموزش شیرینی شکرپاره
شکرپاره
مواد لازم برای ۳۲ عدد شیرینی ۱۲ گرمی:
کره و یا مارگارین (در دمای اتاق) ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
ایرمیک (سمولینا) ۲ قاشق غذاخوری سفیده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال یا لیمو یا چند قطره اسانس
آرد دو نیم پیمانه
فندق و یا بادام زمینی برای روی شکر پاره ها(گردو هم میشه یا میتوانید چیزی نذارید)
برای شربت:
2.5 لیوان شکر
2.5 لیوان آب
یک برش کوچک لیمو (حدود 1 قاشق چای خوری)
طرز تهیه:
شکر ، آب و لیمو را داخل قابلمه ای ریخته و روی اجاق بگذارید. تا وقتی شکر حل شود هم بزنید. وقتی جوشید 10 دقیقه با حرارت کم بجوشانید و کنار گذاشته تا ولرم شود.
برای خمیر تمام مواد مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید.
آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد (ممکن است آرد از مقداری که گفته شده کمتر یا بیشتر استفاده شود)
از خمیر تکه های کوچکی بردارید(کمی بزرگتر از گردو) و گرد کنید و داخل سینی که کمی چرب کردید بچینید.
روی شکر پاره ها زرده تخم مرغ بمالید و در وسط شکر پاره فندق بگذارید و کمی فشار دهید.
ودر فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.
بعد از اینکه از فر بیرون آوردید و حرارت اولیه خود را از دست داد حدود 5 دقیقه، داخل سینی کوچکتری بگذارید و شربت ولرم را روی شکر پاره ها بریزید.
گاهی شکر پاره ها را برگردانید تا شربت را خوب جذب کند. میتوانید با پودر پسته و گردو تزیین کنید.