آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عید
آموزش شیرینی مخملی
شیرینی مخملي
مواد لازم:
كره ١٢٥گرم
پودرقند ٦٥ گرم
تخم مرغ ٢٥گرم
ارد ١٣٠گرم
اردنخودچي ٥٥گرم
اردبرنج ٧٥گرم
رنگ قرمز و مقداري وانيل
طرز تهیه:
- كره و پودر قند را هم بزنید.
- وانيل را اضافه كنيد.
- يک تخم مرغ را هم بزنيد و 25 گرم را به مواد اضافه کنید.
- درظرفي آردها الك كنيد.
- زمانيكه مواد كره و پودر قند و تخم مرغ زده شد رنگ را اضافه كنيد.
- به انداره گردو توپي كنيد و داخل شكر بزنيد.
- خمیرها را با فاصله داخل سيني بچينيد و با مهر شيريني برنجي روی آن مهر بزنيد و با سنبه يک حفره ایجاد کنید.
- شیرینی ها را در فر با دماي ١٣٠درجه مدت ١٥دقيقه قرار بديد.
- بعداز سرد شدن داخل حفره را باشكلات آب شده پر کنید.