آموزش گیپور خوراکی با استحکام عالی

رسپی اصلاح شده گیپور خوراکی با استحکام عالی
مواد لازم:
مواد لازم:
½ پیمانه آب جوشیده یا آب مقطر (البته من از آب معمولی استفاده کردم) + ۲ ق غ آب
۱ ق غ پودر تیلوز یا ثعلب یا سی ام سی
۱ ق غ پودر قند
۲ ق غ نشاسته ذرت(یکبار هم با ۱ ق غ نشاسته ذرت امتحان کنید، ممکن است با آب و هوای محیط زندگی تطبیق بیشتری داشته باشد)
⅛ ق غ پودر مرنگ یا پودر سفیده تخم مرغ
رنگ سفید(که من نریختم)
¼ ق غ گلوکز یا شربت ذرت
۱ قطره رنگ ژله ای
گلیسیرین5-7 گرم
طرز تهیه:
تیلوز یا ثعلب یا سی ام سی را روی آب ریخته و با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود و پف کند.
بقیه مواد خشک را اضافه کنید و با قاشق یا دور کند همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود. رنگ خوراکی را اضافه کنید و با کاردک روی مولد بکشید.
هر نیم ساعت (دو بار) مواد را روی مت تجدید کنید و صبح تا شب در دمای محیط و یا پنج دقیقه در فر با دمای کم قرار دهید.