Uncategorized

آموزش شیرینی کشمشی بازاری

شیرینی کشمشی بازاری

مواد لازم:

کره 150 گرم (من از حیوانی استفاده کردم،اگه روغن قنادی رو جایگزین کردید 120 گرم)

پودر قند 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد
ارد شیرینی پزی 290 گرم
وانیل یه پنس
کشمش 100 گرم

طرز تهیه:

کره نرم شده  را به همراه پودر قند به مدت ۵ دقیقه هم زده تا پوک و کرم رنگ شود.

دو عدد تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرده،هر کدام را یک دقیقه هم بزنید

وانیل را اضافه کنید.

 همزن را کنار گذاشته، کشمش را ریخته و مخلوط کنید.کشمش ها زیاد درشت نباشد.

ارد را الک کرده و در دو مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک یا قاشق خوب مواد را مخلوط کنید.

غلظت مواد باید نه شل و نه سفت باشد.

مایه را در قیف بدون ماسوره (یا با قاشق بریزید) بریزید.

(خمیر را نباید اصلا استراحت دهید).

در سینی که کاغذ روغنی انداخته و با فاصله شیرینی ها را قرار دهید.

نیاز به چرب کردن نیست.

مواد را اصلا پهن نکنید چون درون فر پهن می شود.

روی شیرینیها پودر قند الک کنید.
در فر از قبل گرم شده با دمای ١٨٠ درجه به مدت ١٠ دقیقه بگذارید تا زمانیکه زیر شیرینی خیلی کم طلایی شود.

شیرینی ها را از فر خارج کنید و بعد خنک شدن از سینی جدا کنید.

نکته:
کشمشی اگر زیاد در فر بماند خشک می شود. همینکه کناره و زیر شیرینی طلایی شد از فر خارج کنید.

شیرینیها را با فاصله در سینی بچینید.

پ.ن: برای طعم بهتر کشمشی ها یا مقدار وانیل را یک چهارم قاشق چای خوری بریزید یا مقدار کمی زعفران به آن اضافه کنید.

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن