آموزش شیرینی
-
شیرینی عربی صابلی
شیرینی عربی صابلی ترجمه خانه کیک رز مواد لازم: کره به دمای محیط رسیده ۲۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۲عدد…
بیشتر بخوانید » -
آموزش اسلایس قهوه و بادام
اسلایس قهوه و بادام ترجمه خانه کیک رز مواد لازم: پودر قهوه فوری ۲ ق چ اب جوش ۲ ق چ…
بیشتر بخوانید » -
کیک قهوه و دارچین ترجمه و اجرا خانه کیک رز
کیک قهوه و دارچین ترجمه و اجرا خانه کیک رز مواد لازم کیک: آرد 3 پیمانه شکر سه چهارم پیمانه…
بیشتر بخوانید » -
آموزش برانیز کیت کت ترجمه و اجرا خانه کیک رز
آموزش برانیز کیت کت ترجمه و اجرا خانه کیک رز مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد شکلات تلخ 70 درصد…
بیشتر بخوانید » -
تارت فرانسوی ترجمه خانه کیک رز
تارت فرانسوی ترجمه خانه کیک رز و اجرای خانم غلامی مواد لازم: آرد ۲۴۰ گرم آیسینگ شوگر ۹۵ گرم پودر…
بیشتر بخوانید » -
کاپ کیک ذرت عسلی ترجمه و اجرا خانه کیک رز
کاپ کیک کورن فلکس (ذرت عسلی) ترجمه و اجرا خانه کیک رز مواد لازم: آرد 429 گرم پودرقند 265 گرم…
بیشتر بخوانید » -
آموزش بیسکوئیت اورئو استاد تختی
بیسکوئیت اورئو خانگی مواد لازم: کره همدماي محیط 100 گرم (کره حیوانی یا ترکیب کره گیاهی و حیوانی)؛ شکر سفید…
بیشتر بخوانید » -
باقلوا شعیریه
باقلوا شعیریه الهام وفاپیشه مواد لازم: رشته شعیریه قهوه ای ۱ بسته شیرعسلی ۶ قاشق سوپخوری کره ۳۰ گرم روغن…
بیشتر بخوانید » -
آموزش بیسکوییت دایجستیو مهرانه یوسفیان
بیسکوییت دایجستیو مهرانهیوسفیان مواد لازم : برای حداقل ۲۷ تا ۳۰ عدد بیسکویت متوسط آرد سفید ۱۶۰ گرم (در صورت…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه باقلوا تل کاداییف
باقلوا تل کاداییف مواد لازم: تل کاداییف 500 گرم کره ۲۰۰ گرم آب ۲/۵ لیوان شکر ۲ لیوان لیمو ترش…
بیشتر بخوانید »