آموزش شیرینی
-
آموزش بیسکوئیت اورئو استاد تختی
بیسکوئیت اورئو خانگی مواد لازم: کره همدماي محیط 100 گرم (کره حیوانی یا ترکیب کره گیاهی و حیوانی)؛ شکر سفید…
بیشتر بخوانید » -
باقلوا شعیریه
باقلوا شعیریه الهام وفاپیشه مواد لازم: رشته شعیریه قهوه ای ۱ بسته شیرعسلی ۶ قاشق سوپخوری کره ۳۰ گرم روغن…
بیشتر بخوانید » -
آموزش بیسکوییت دایجستیو مهرانه یوسفیان
بیسکوییت دایجستیو مهرانهیوسفیان مواد لازم : برای حداقل ۲۷ تا ۳۰ عدد بیسکویت متوسط آرد سفید ۱۶۰ گرم (در صورت…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه باقلوا تل کاداییف
باقلوا تل کاداییف مواد لازم: تل کاداییف 500 گرم کره ۲۰۰ گرم آب ۲/۵ لیوان شکر ۲ لیوان لیمو ترش…
بیشتر بخوانید » -
مافین موز و شکلات
مافین موز و شکلات مواد لازم: موز بزرگ دو عدد پوره شده وانیل کمی نمک یک پنس بکینگ پودر ۲…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی ارده و شیره
شیرینی ارده و شیره مواد لازم: کره ۱۲۵ گرم ارده ۱۰۰ گرم شیره انگور ۵۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم…
بیشتر بخوانید » -
شیرینی ارده و شیره شکلاتی
شیرینی ارده و شیره شکلاتی مواد لازم کره ۱۰۰گرم ارده ۱۰۰ گرم شیره خرما ۵۰ گرم روغن مایع ۸۰گرم آرد…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کوکیز نارگیلی
کوکیز نارگیلی مواد لازم: کره نرم شده در دمای محیط 125 گرم پودر شکر 110 گرم تخم مرغ 1 عدد …
بیشتر بخوانید » -
آموزش کوکی گل گاو زبان
کوکی گل گاو زبان موادلازم کره گیاهی دمای محیط رسیده 130 گرم شکر قهوه ای 80 گرم “اسیاب شود” وانیل…
بیشتر بخوانید » -
آموزش کوکی گردو و شکلات چیپسی
کوکی گردو و شکلات چیپسی مواد لازم كره به دماي محيط رسيده ١٥٠گرم روغن مايع ٥٠گرم تخم مرغ به…
بیشتر بخوانید »