آموزش شیرینی
-
طرز تهیه شیرینی قرابیه آتشفشان
قرابیه آتشفشان مواد لازم برای خمیر: 125 گرم کره و یا مارگارین به دمای محیط رسیده 1 عدد تخم مرغ …
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی قرابیه ارده
قرابیه لقمه ای(قرابیه ارده) مواد لازم: 1 لیوان ارده (حدود 200 گرم) 1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک…
بیشتر بخوانید » -
آموزش بلوندی گردو و دارچین
بلوندی گردو و دارچین مواد لازم آرد ۱۵۰ گرم شکر قهوه ای تیره ۲۰۰ گرم کره ۱۱۰ گرم پودر دارچین…
بیشتر بخوانید » -
آموزش بیسکوئیت شکری
بیسکوئیت شکری دستور از مهرانه (معصومه یوسفیان ) مواد لازم : روغن نرم قنادی شماره ۵۰ ۱۲۵گرم آرد ۲۷۰ گرم…
بیشتر بخوانید » -
کیک یزدی استاد بابارحیمی
این کیک یزدی های تپل با دستورآقای بابارحیمی تهیه شده است .اگر کیک یزدی دوست دارید این دستورراحت و مطمئن…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی کلمپه
شیرینی کلمپه مواد لازم: خرما 400 گرم ارد 500 گرم روغن قنادی یا روغن کاملا جامد 250 گرم پودر قند…
بیشتر بخوانید » -
آموزش میکادو مجله هنر آشپزی
میکادو مواد لازم: برگ مخصوص میکادو 4 ورق آرد سفید 1 پیمانه روغن جامد 1 پیمانه ( یا مخلوط…
بیشتر بخوانید » -
شیرینی اسکار صالحه دردائی
شیرینی اسکار صالحه دردائی مواد لازم آردگندم 100 – 120 گرم(بسته به نوع آرد) آرد سبوسدار(آرد نان سنگک) 30…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی کشمشی زنده یاد سیاح
شیرینی کشمشی – زنده یاد میترا سیاح روغن جامد 200 گرم پودر قند 350 گرم آرد 300 گرم كشمش ريز …
بیشتر بخوانید » -
آموزش کاکا کدو حلوایی
کاکا کدو حلوایی خانه کیک رز مواد لازم ارد برنج ۱۷۵ گرم ارد گندم ۲۵۰ گرم شکر ۲ پیمانه سر…
بیشتر بخوانید »