آموزش دسرمجلسیدسرموس
آموزش موس+تاپینگ هلو
موس هلو
مواد لازم برای موس هلو
هلوی تازه 3 پیمانه
آب لیموی تازه 2 قاشق غذا خوری
آب سرد 1/4 پیمانه
پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
شکر سفید 1/3 پیمانه
خامه قنادی 1 پیمانه
مواد لازم برای تاپینگ هلو
هلوی تازه 400 گرم
آب لیموی تازه 1 قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه موس هلو:
- هلوها را خرد کنید و در میکسر بریزید.
- آب لیموی تازه را اضافه کنید.
- ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و بن ماری کنید تا ژلاتین کاملا حل شود.
- شکر را به ژلاتین اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود.
- مخلوط ژلاتین وشکر را به مخلوط میوه ی درون میکسر اضافه کنید و مخلوط کنید.
- روی ظرف سلفون کشیده و به مدت دو ساعت در یخچال استراحت دهید.
- خامه را فرم دهید.
- مخلوط را از یخچال خارج کرده و به خامه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- مواد را در ظرف های دسر ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک بماند.
طرز تهیه تاپینگ هلو:
- هلوهای خرد شده را به همراه شکر و آب لیمو روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
- شعله را کمی زیاد کرده تا هلوها کمی بپزد.
- مواد را از روی حرارت بردارید.
- وقتی کاملا سرد شد بر روی موس ها ریخته و در یخچال بگذارید.