آموزش شیرینیبسکوئیت هابیسکوئیت هاشیرینی خانگیشیرینی عیدشیرینی ماه رمضانمیکادو

آموزش میکادو مجله هنر آشپزی

میکادو

 

مواد لازم:

برگ مخصوص میکادو   4 ورق

آرد سفید  1 پیمانه

روغن جامد  1 پیمانه ( یا مخلوط کره و روغن ) 

پودر کاکائو   1/5 قاشق غذا خوری

پودر قند  1 پیمانه

ارده  3 قاشق غذا خوری

پودر نارگیل نرم یا انواع مغز ها ۱/۲ پیمانه

وانیل یا اسانس  کمی

 

طرز تهیه :

آرد را روی حرارت ملایم تفت داده تا بوی خامی آن از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد.

 روغن را به آرد داغ اضافه کرده،سپس آن را از روی شعله برداشته هم زده تا روغن آب شده و با آرد مخلوط شود.

پودر کاکائو و پودر قند را افزوده خوب مخلوط کنید.

 ارده و اسانس و پودر نارگیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.

اولین برگه میکادو را روی میز کار قرار دهید.

۱/۳ از مواد را روی آن ریخته و با کارد یا پالت تمام سطح نان را پوشش دهید.

سپس برگه دوم را روی آن قرار داده و هر دو کف دست را روی نان قرار داده و خوب فشار داده تا بهم بچسبند (دقت کنید فشار خیلی زیاد نباشد که نان بشکند و خرد شود و کم هم نباشد این فشار باعث می شود که موادتان که هنوز گرم و روان هست در خلل و فرج و شبکه های نان فرو برود و شیرینی شما موقع برش از هم جدا نشود)

 

 ۱/۳ دیگر از مواد را روی لایه دوم نان ریخته و مثل بار اول پخش کنید.

 لایه سوم نان را روی آن گذاشته و دوباره فشرده کنید و باقی مواد را روی لایه سوم نان ریخته و پخش کنید.

 لایه چهارم نان را روی آن قرار داده و باز هم مرحله فشرده کردن را انجام دهید. 

میکادو را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود ( برای این کار عجله نکنید و 1 ساعت فرصت را به شیرینی بدهید تا نتیجه عالی شود)

 برای اینکه لایه ها بهم بچسبند بهتر است یه وزنه سنگین مثل یه سینی سنگین وزن روی میکادوها قرار دهید.

در صورت تمایل می توانید کمی شکلات ساده را به روش بن ماری ذوب کرده و روی سطح نان را خطوط در هم و نامنظم شکلات بریزید.

 بهتر است شکلات در دمای محیط ببندد، اگر داخل یخچال ببندد موقع برش زدن خورد می شود.

بعد از 1 ساعت میکادو را به دلخواه برش بزنید( برش ترجیحا با چاقوی اره ای باشد)

 

نکته اول: می توانید حداقل یک سوم از مقدار روغن را روغن مایع  بزنید ولی روغن جامد یا کره را حذف نکنید چون باعث انسجام و چسبندگی لایه های میکادو می شود .

 نکته دیگر اینکه در قنادی ها میکادوی سفید رنگ هم داریم. برای درست کردن میکادوی سفید پودر کاکائو را حذف کنید و به جای آن از 2 قاشق سوپخوری شیر خشک استفاده کنید و حتما از پودر نارگیل و کمی اسانس نارگیل در شیرینی استفاده کنید و با شکلات سفید تزیینش کنید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن