آموزش نان بازلاما
نان بازلاما سرکار خانم جعفری
مواد لازم:
خمیر مایه 5 گرم
آب ولرم 125 میلی لیتر
شکر یک دوم قاشق غذاخوری
شیر ولرم 250 میلی لیتر
ماست دو قاشق غذاخوری سرپر
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
نمک یک دوم قاشق غذاخوری
آرد 630 گرم
طرز تهیه:
خمیر مایه، شکر و آب ولرم را مخلوط کرده روی آن را پوشانده و اجازه دهید ده دقیقه بماند تا ور آید.
شیر را به همراه ماست و روغن زیتون در کاسه ای ریخته، خمیر مایه را به آن اضافه کنید.
نمک را افزوده و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر چسبناک نباشد.
خمیر را 6 تا 7 دقیقه ورز دهید وروی خمیر را سلفون کشیده و اجازه دهید یک ساعت استراحت کند.
همه ی خمیرها را چونه گرفته، روی سطح آرد بپاشید و چونه ها را بافاصله روی سطح قرار دهید و روی آن را با پارچه تمیزی بپوشانید.
چونه ها را دانه دانه کمی آرد بزنید و با وردنه نازک باز کنید. زیاد آرد نزنید چون در تابه می سوزد.
خمیر را در تابه ای که حرارت متوسط رو به بالا دارد گذاشته و وقتی حباب های ریزی روی نان دیدید نان را برگردانید.
در مرحله دوم هم با دیدن حباب های ریز در طرف دیگر نان آن را برگردانید و اجازه دهید تا بالن تشکیل شود و نان پف کند.
وقتی نان را از تابه برداشتید تا گذاشتن خمیر بعدی درون تابه، حرارت را کم کنید.