آموزش کیکپاوند کیککیک پزیکیک عصرانهکیک کافی شاپیکیک هلو

آموزش پاوند کیک هلو

پاند کیک هلو

موادلازم

کره:250گرم

شکر:250گرم

تخم مرغ:3عدد

وانیل:1ق چ

بادام پودرشده:60گرم

هلو اسلایس شده:1پیمانه

آرد:450گرم

بکینگ پودر:2ق چ

هل:1ق چ

نمک:1/4ق چ

 

طرزتهیه:

کره و شکر را با همزن  تا زمانی بزنید که شکر در کره حل شود.

تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا کرم مانند شود.

بادام و اسلایس هلو را اضافه کرده، مواد خشک را در دو نوبت به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

قالب میان تهی را انتخاب کرده و آن را چرب کنید و مواد را داخل قالب ریخته و با پالت صاف کنید.و در فر به مدت 180 درجه از قبل گرم شده به مدت50دقیقه  قرار دهید.


برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن