آموزش پخت نان
-
چگونه نان بادام بپزیم؟
نان کره ای بادام ترجمه خانه کیک رز مواد لازم: شیر ولرم ۱۹۰ گرم خمیر فوری ۷ گرم کره ۷۰…
بیشتر بخوانید » -
نان اسفنجی نرم “نان صبحانه”
نان اسفنجی نرم مواد لازم: آرد 800 گرم آب گرم 400 میلی لیتر خمیر مایه 25 گرم شکر 2 ق…
بیشتر بخوانید » -
آموزش نان شیر ترجمه و اجرا خانه کیک رز
آموزش نان شیر ترجمه و اجرا خانه کیک رز مواد لازم: شیر ولرم 185 گرم خمیر مایه فوری 3 گرم…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه نان کره ای نرم ترجمه و اجرا خانه کیک رز
طرز تهیه نان کره ای نرم ترجمه و اجرا خانه کیک رز مواد لازم: آب ولرم 100 گرم خمیر مایه…
بیشتر بخوانید » -
آموزش نان نوتلا ترجمه و اجرا خانه کیک رز
آموزش نان نوتلا ترجمه و اجرا خانه کیک رز مواد لازم: آرد 400 گرم شکر 30 گرم نمک یک ق…
بیشتر بخوانید » -
نان کدو حلوایی ترجمه و اجرا خانه کیک رز
نان کدو حلوایی ترجمه و اجرا خانه کیک رز مواد لازم: آرد 300 گرم شکر دانه ریز 30 گرم نمک…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه نان مغزدار
نان مغزدار مواد لازم: آرد 3 پیمانه شکر دو ق غ خمیرمایه فوری دو ق مرباخوری نمک نوک ق چ…
بیشتر بخوانید » -
آموزش نان کماج
نان کماج موادلازم: ارد حدودا 4 پیمانه شیر 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری…
بیشتر بخوانید » -
آموزش پیراشکی کرمدار عالی
پیراشکی کرمذار موادلازم: آرد سفید قنادی ۵۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد شکر ۵۰ گرم شیر ولرم ۱ پیمانه کره…
بیشتر بخوانید » -
چگونه نان تست بپزیم؟
نان تست مهتا مواد لازم مایه خمیر ۸ گرم آب ولرم ۱/۴ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱/۴ پیمانه…
بیشتر بخوانید »