آموزش پخت نانپخت نان در خانهپیتزا خانگی

طرز تهیه پیتزای خانگی

پیتزای خانگی
مواد لازم

مایه خمیر ۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر ۱/۲قاشق چایخوری
آب گرم ۱ پیمانه
روغن زیتون ۱ _۲ قاشق غذاخوری
آرد چند منظوره ۲ و ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

مایه خمیر را روی آب گرم پاشیده و شکر را اضافه کنید.

برای بهتر عمل امدن خمیر مایه، درب ظرف را گذاشته تا ۱۰ دقیقه عمل آید و روی آن پف کند.

سپس مایه اماده شده را به آرد و نمک و روغن زیتون اضافه کنید یا اگر دوست ندارید از روغن مایع استفاده کنید.

کمی ورز داده یا اینکه خمیر را چند بار به سطح ظرف یا سطحی که خمیر را درست می کنید بکوبید.

کمی سطح ظرف را چرب کرده خمیر را مثل یک چونه نان در آورده و روی آن را با پارچه ای بپوشانید و به مدت نیم ساعت در جای گرم قرار دهید.

کف سینی پیتزا را کمی چرب کرده خمیر را خیلی نازک پهن کنید و به مدت ۱۰ _۱۵ دقیقه در فر که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

 

سپس مواد روی پیتزا را آماده کنید.

گوشت چرخ کرده،کمی مرغ پخته شده،پیاز،فلفل دلمه و قارچ و گوجه را با ادویه ی پیتزا و کمی روغن تفت دهید.

بعد از پخت اولیه خمیر اول سطح خمیر را کمی سس قرمز یا سس دلخواه خانگی بزنید.

روی آن پنیر پیتزا ریخته و از مواد پیتزا روی پنیرها ریخته مجددا پنیر ریخته و روی آن گوجه یا زیتون قرار داده و کمی آب اسپری کنید.

سپس در فر۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

سس خانگی:

گوجه رنده شده ویه حبه سیر را کاملا تفت داده تا آب گوجه کاملا خشک شود.

سپس پودر آویشن و ریحان خشک وسبزیجات معطر اضافه کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن