آموزش کیککیککیک پزیکیک خرماکیک عصرانهکیک کافی شاپی
آموزش کیک خرما
کیک خرما
مواد لازم
رطب بدون هسته 1 لیوان (200گرم)
شکر 1 لیوان سرخالی (170گرم ریختم)
آب جوش 1 لیوان
آرد 1 و 2/3 لیوان (250گرم)
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
جوش شیرین 1/2 ق چ
روغن مایع 1/2 لیوان
دارچین 1 ق غ
پودر کاکایو 1 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
گردو به میزان دلخواه (حدود 50 گرم ریختم)
طرز تهیه:
ابتدا خرماها را در آب جوش حل کنید.
250 گرم آرد سفید و بکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین و پودر کاکائو را 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.
2 عدد تخم مرغ متوسط و وانیل و شکر رو خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید.
خرمای میکس شده را اضافه کنید.
مواد خشک را افزوده و هم بزنید.
در انتها گردوی خرد شده را اضافه کرده و مواد را در قالب لوف یا قالب 23 سانتی ریخته و به مدت 30 تا 45 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.