آموزش کیککیککیک پزیکیک خرمالوکیک عصرانه
آموزش کیک خرمالو استاد گلریز کاوه
کیک خرمالو استاد گلریز کاوه
مواد لازم:
آرد 300 گرم
روغن مایع 1 پیمانه
خرمالوی پوست گرفته و پوره شده 1 پیمانه
شکر 300 گرم
تخم مرغ 3 عدد
جوش شیرین ¼ قاشق چای خوری
نمک ¼ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
گردوی خرد شده 40 گرم
طرز تهیه:
- روغن مايع، شكر و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا پف كند و سفيد شود.
- آرد، جوش شيرين، نمك و بكينگ پودر را با هم الک کرده و به مواد اضافه کنید.
- پوره یخرمالو و گردو را نيز به مخلوط بيفزاييد.
- مايه آماده را در قالب گرد توخالي به قطر 25 سانت كه چرب و آردپاشي شده بریزید.
- قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 تا 45 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.