آموزش کیککیککیک پزیکیک خرمالوکیک عصرانه

آموزش کیک خرمالو استاد گلریز کاوه

کیک خرمالو استاد گلریز کاوه
مواد لازم:

آرد 300 گرم
روغن مایع 1 پیمانه

خرمالوی پوست گرفته و پوره شده 1 پیمانه
شکر 300 گرم
تخم مرغ 3 عدد
جوش شیرین ¼ قاشق چای خوری
نمک ¼ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
گردوی خرد شده 40 گرم

طرز تهیه:

  1. روغن مايع، شكر و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا پف كند و سفيد شود.
  2. آرد، جوش شيرين، نمك و بكينگ پودر را با هم الک کرده و به مواد اضافه کنید. 
  3.   پوره یخرمالو و گردو را نيز به مخلوط بيفزاييد.
  4. مايه آماده را در قالب گرد توخالي به قطر 25 سانت كه چرب و آردپاشي شده بریزید.
  5. قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتيگراد  به مدت 40 تا 45 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.

کیک خرمالو

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن