آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی ها

طرز تهیه شیرینی ارده و شیره

شیرینی ارده و شیره

مواد لازم:

کره ۱۲۵ گرم
ارده ۱۰۰ گرم
شیره انگور ۵۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
آرد ۳۰۰گرم
تخم مرغ ۱ عدد(زرده برای توی شیرینی و سفیده برای رویه)
شکر ۸۰گرم
بیکینگ پودر نصف ق چ
کنجد به میزان لازم

طرز تهیه: 

شکر و زرده تخم مرغ را چنددقیقه هم بزنید.

 همه مواد بجز آرد و سفیده و کنجد را اضافه کنید و با همزن بزنید.

آرد را آرام آرام اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید که چسبنده نباشد.

بعد توپ هایی با اندازه گردو (من با اسکوپ ساز که مخصوص بستنی خیلی راحت توپ های یک اندازه ای زدم)بزنید.

در سینی فر که کاغذ انداختید با فاصله بچینید و با قلمو یا برس سفیده ای که با چنگال زدید و کف کرده را روی شیرینی ها بمالید و  رویشان  کنجد آغشته کنید.

شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای۱۶۰ درجه بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه‌ قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن