آموزش کیکشب یلداکیککیک پرتقالی با سس مخصوصکیک پزیکیک عصرانهکیک کافی شاپی

آموزش کیک عصرانه پرتقالی

کیک پرتقالی مهرانه یوسفیان

آب پرتقال تازه: دو عدد پرتقال بزرگ یا 1 پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد
آرد: 350 تا 375 گرم
شکر: 250 گرم تا 270 گرم
روغن مایع: 1 پیمانه
بکینگ پودر: 1 قاشق سوپخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال دو عدد پرتقال یا دو قاشق چایخوری

طرز تهیه:

همه مواد تشکیل دهنده کیک بجز آرد و بکینگ پودر و آب پرتقال رو در یک ظرف ریخته حدود یک دقیقه با دور تند هم زن مخلوط کنید تا مایه کیک کمی غلیظ شود .

آب پرتقال را اضافه 5 ثانیه هم بزنید.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط روی مواد فوق الک کنید و با لیستک مواد رو اهسته مخلوط کنید.

اگر کمی خمیر یکدست نشد یکی دو ثانیه با دور تند همزن مایه کیک رو یکدست کنید.

مایه کیک رو در قالب ترجیحا خرطومی ( تو خالی ) 25 سانت چرب و آرد پاشی شده ریخته و به مدت 45 دقیقه با درجه حرارت 185 درجه سانتیگراد بپزید.

کیک را در قالب خنک کنید بعد در ظرف سرو برگردانید .

سس پرتقال (خیلی خوشمزه) دستور از شادی 

آب پرتقال  نصف پیمانه
شکر  یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال یک دوم قاشق مرباخوری
کره 10 گرم (یک قاشق مرباخوری)

 نشاسته ذرت رو با آب پرتقال مخلوط کرده تا نشاسته کامل حل شود.
 شکر رو اضافه و روی حرارت ملایم قرار داده تا مایه نسبتا غلیظی به دست بیاد.
 مواد را از روی حرارت برداشته و رنده پوست پرتقال و کره رو به آن  اضافه کنید.
 اجازه دهید تا کامل خنک شود (یکی 2 ساعت) و بعد روی کیک خنک شده بریزید.

*** غلظت سس  بسیار مهمه و باید بدانید دقیقا چه زمانی از روی حرارت بردارید. اگر زیادی غلیط شود تبدیل به کرم شده؛ مثل کرم وانیلی یا پاتیسیر که بین پیراشکی و کیک میگذاریم. در صورتی که ما به سس احتیاج داریم. یعنی یک مایه ای که نه رقیق باشد نه خیلی غلیظ.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن