تارت فرانسوی
-
تارت فرانسوی ترجمه خانه کیک رز
تارت فرانسوی ترجمه خانه کیک رز و اجرای خانم غلامی مواد لازم: آرد ۲۴۰ گرم آیسینگ شوگر ۹۵ گرم پودر…
بیشتر بخوانید » -
آموزش گلت تمشک
گلت تمشک مواد لازم: آرد دو پیمانه شکر قهوه ای 2 ق غ (قابل جایگزین با شکر سفید) کره سرد…
بیشتر بخوانید » -
گلت آلو سیاه(galette)
چگونه گلت بپزیم؟ مواد لازم: آرد 260 گرم شکر یک چهارم پیمانه کره 120 گرم نمک نوک ق چ آب…
بیشتر بخوانید »