آموزش حلوا سنتیحلواحلوای هویج

حلوای لقمه ای

حلوا لقمه ای

 

مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد

شکر نصف پیمانه

وانیل یک چهارم ق چ

روغن مایع یک سوم پیمانه

ماست یک دوم پیمانه

زعفران آب شده مقداری

آرد یک و نیم پیمانه

بکینگ پودر یک ق چ

،
براي قسمت نون حلوا، تخم مرغ و شكر و وانيل را با همزن زده تا سفيد و كشدار شود.

 روغن مايع و ماست و كمي زعفران دم كشيده را اضافه و كمي هم بزنید.

 آرد و بكينگ پودر را الك كرده اضافه كرده  و با ليسك مخلوط كنید.

مواد را در قیف ریخته و روی صفحه سلیکونی ماکارون یا سیلپد با فاصله پایپ کنید.

صفحه را در فر 160 درجه از پیش گرم شده به مدت 12 دقیقه قرار دهید.

بعد به كمك قيف حلوای داغ  را روي يك تكه از نان که با برس کمی شربت روی آن مالیده شده ريخته و تكه بعدي را روی آن بگذارید.

بعد با شكلات بن ماري شده  و گل های فوندانتی تزيين كنید.

براي حلوا مي توا نيد از هر نوع حلوايي كه بلد هستيد مانند حلوای شیرو دارچین، حلوای هویج، حلوای زعفرانی و … استفاده كنيد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن