آموزش حلوا سنتیآموزش دسرمجلسیحلواحلوا مدرن
حلوا بوتیکی بادام تبریز
حلوا بوتیکی بادام تبریز
مواد لازم:
آرد 125 گرم
پودر قند 80 گرم
کره 85 گرم
پودر بادام 30 گرم
گردو خرد شده 20 گرم
پودر زنجبیل یک ق غ
پودر هل یک ق غ
طرز تهیه:
آرد را بیست دقیقه تفت دهید.
کره را اضافه کرده و هم بزنید.
پودر قند، پودر بادام، زنجبیل و هل و گردوی خرد شده را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
حلوا پودری است.
حلوا را در قالب سلیکونی ریخته و 15 دقیقه در قریزر قرار دهید.
می توانید برای روی حلوا کمی شکلات را بن ماری کنید و کف قالب ریخته و اجازه دهید کمی ببندد، سپسس حلوا را روی شکلات بریزید.