رنگینک رمضان
رنگینک
مواد لازم :
آرد گندم ۱/۵ لیوان (نصف لیوان ارد نخودچب استفاده کنید)
کره صدگرم
پودر شکر دو قاشق غذاخوری
پودر هل ودارچین هر کدام یک سوم قاشق چایخوری
زعفران دم کرده و غلیظ یک قاشق چایخوری
خرما حدود ۱۵۰ گرم
گردو مقدارلازم
پودر پسته یا نارگیل برای تزیین
طرز تهیه:
هسته خرما ها را خارج کنید و مغز گردو وسط آن ها بگذارید.
آرد را داخل تابه بریزید و با حرارت ملایم حدود ده قیقه تفت دهید تا رنگش طلایی شود. وقتی ارد نخودچی میریزید کمتر تفت دهید.
حالاکره را اضافه کرده، هم زده و حرارت را خاموش کنید و هم بزنید تا حالت نرم و خمیری شود.
پودر قند را رویش الک کنید و پودر هل و دارچین اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید.
یک قالب (۱۲ در ۱۶) را کمی چرب کنید و داخلش نایلون بیندازید.
مواد رو دو قسمت کنید و یک قسمتش را کف قالب پهن کنید و خرماها را رویش بچینید و بعد نصف دیگه ی مواد را روی خرماها پخش کنید.
یکساعت داخل یخچال گذاشته تا سفت شود سپس به دلخواه برش زده و روی آن پودر پسته یا نارگیل بپاشید.