شیرینی اسکار صالحه دردائی
شیرینی اسکار صالحه دردائی
مواد لازم
آردگندم 100 – 120 گرم(بسته به نوع آرد)
آرد سبوسدار(آرد نان سنگک) 30 گرم
مارگارین یا کره 50 گرم (با مارگارین ماندگاری تا دوماه افزایش می یابد)
روغن کاملا جامد 50 گرم
هل سبز آسیاب و الک شده یک چهارم قاشق چایخوری سرپر
پودر قند الک شده 50 گرم
گردو ریز خرد یا نیمکوب شده 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پودر قند اضافی کمی جهت تزئین
طرز تهیه:
مارگارین و روغن را با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود
پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا سفید و سبک شوند.
هل و زرده تخم مرغ را اضافه کنید تا مواد جذب هم شوند
آرد سبوسدار ویکصد گرم از آرد گندم ساده را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود اگر خمیر چسبنده بوده مابقی آرد گندم را نیز بیفزایید.
خمیر را با پوشش به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت اگر خمیر به دست میچسبید به آن یک قاشق آرد مازاد بر دستور بیفزائید و چسبندگی آن را بگیرید.
سینی فر را با کاغذ پوشانده و از خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری سر پر برداشته و در دست گلوله کنید و در ظرف حاوی سفیده تخم مرغ بیاندازید سپس گلوله ها را با چنگال از سفیده تخم مرغ خارج کرده و با کمک دست یا چنگال تمیز در ظرف حاوی گردوی نیمکوب بغلتانید و در سینی فر با فاصله یک سانتی متر از هم بچینید.
سپس سینی را در فر از پیش گرم شده 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید تا شیرینی ها پف کنند و انتهای آنها طلایی رنگ شود،
پس از خنک شدن شیرینی میتوانید در ظرف در بسته به مدت یکماه در مکان خشک و خنک نگهداری کنید و هنگام سرو اندکی روی آنها پودر قند بپاشید.