شیرینی خانگی
-
آموزش نان اتریشی
نان اتریشی مواد لازم: شیر ولرم یک پیمانه (۳۷ درجه) خمیر مایه یک ق .غ شکر یک ق.غ کره نرم…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه پفکی گردویی استاد دردایی
پفکی گردویی استاد دردایی مواد لازم: پودر قند الك شده 75 گرم وانيل يك پنسه زرده تخم مرغ 3 عدد…
بیشتر بخوانید » -
آموزش سوهان کنجدی
سوهان کنجدی موادلازم شکر یک لیوان کنجد یک ونیم لیوان کره ۲۰ گرم عسل ۲۰ گرم مغزهایی مانند پسته گردو…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی نخودچی استاد منتظمی
شیرینی نخودچی مرحوم منتظمی با توضیحات استاد دردایی و مهرانه یوسفیان مواد لازم : روغن کاملا جامد یا روغن قنادی…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کرینکل لیمویی شف طیبه
کرینکل لیمویی شف طیبه مواد لازم کره 80 گرم شکر نصف لیوان تخم مرغ 1 عدد رنده پوست لیمو 1…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی نخودچی استاد طوروسیان
شیرینی نخودچی مواد لازم: آرد نخودچی ۵۰۰ گرم آرد گندم ۳ ق غذاخوری سرپر از آردنخودچی برداشته به جای آن…
بیشتر بخوانید » -
آموزش شیرینی ملکه بادام استاد جمشیدیان
شیرینی ملکه بادام استاد جمشیدیان مواد لازم براي خمیر پایه : آرد 375 گرم؛ پودر قند 125 گرم؛ روغن جامد…
بیشتر بخوانید » -
آموزش اسلایس مکرون گردویی
اسلایس مکرون گردویی مواد لازم: کره:۱۱۰گرم آرد:۱۹۰گرم حدود( ۱و۱ونیم لیوان دسته دار فرانسه) بکینگ پودر :اق چ تخم مرغ :۲عدد…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی بلوندی قهوه
بلوندی قهوه مواد لازم: 1 و 1.2 پیمانه آرد معادل 200 گرم 1 و 1.2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر…
بیشتر بخوانید » -
آموزش شیرینی کرینکل شکلاتی استاد وفاپیشه
کوکی کرینکل شکلاتی الهام وفاپیشه مواد لازم: یک پیمانه(۱۲۰ گرم) پودر کاکائو ۲ پیمانه(۴۰۰ گرم)شکر دانه ریز نصف پیمانه(۱۲۰…
بیشتر بخوانید »