شیرینی خانگی
-
آموزش شیرینی ملکه بادام استاد جمشیدیان
شیرینی ملکه بادام استاد جمشیدیان مواد لازم براي خمیر پایه : آرد 375 گرم؛ پودر قند 125 گرم؛ روغن جامد…
بیشتر بخوانید » -
آموزش اسلایس مکرون گردویی
اسلایس مکرون گردویی مواد لازم: کره:۱۱۰گرم آرد:۱۹۰گرم حدود( ۱و۱ونیم لیوان دسته دار فرانسه) بکینگ پودر :اق چ تخم مرغ :۲عدد…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی بلوندی قهوه
بلوندی قهوه مواد لازم: 1 و 1.2 پیمانه آرد معادل 200 گرم 1 و 1.2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر…
بیشتر بخوانید » -
آموزش شیرینی کرینکل شکلاتی استاد وفاپیشه
کوکی کرینکل شکلاتی الهام وفاپیشه مواد لازم: یک پیمانه(۱۲۰ گرم) پودر کاکائو ۲ پیمانه(۴۰۰ گرم)شکر دانه ریز نصف پیمانه(۱۲۰…
بیشتر بخوانید » -
آموزش شیرینی کرینکل پرتقالی استاد وفاپیشه
شیرینی کرینکل پرتقال استاد الهام وفا پیشه مواد لازم: کره به دمای محیط رسیده 140 گرم معادل 14 ق غ…
بیشتر بخوانید » -
شیرینی وانیلی و کاکائویی با مغز کره بادام زمینی
شیرینی وانیلی با مغز کره بادام زمینی از پیج آشپزی زهرابانو مواد لازم: 200 گرم کره یا مارگارین نرم 1/2…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی قرابیه آتشفشان
قرابیه آتشفشان مواد لازم برای خمیر: 125 گرم کره و یا مارگارین به دمای محیط رسیده 1 عدد تخم مرغ …
بیشتر بخوانید » -
آموزش بلوندی گردو و دارچین
بلوندی گردو و دارچین مواد لازم آرد ۱۵۰ گرم شکر قهوه ای تیره ۲۰۰ گرم کره ۱۱۰ گرم پودر دارچین…
بیشتر بخوانید » -
آموزش بیسکوئیت شکری
بیسکوئیت شکری دستور از مهرانه (معصومه یوسفیان ) مواد لازم : روغن نرم قنادی شماره ۵۰ ۱۲۵گرم آرد ۲۷۰ گرم…
بیشتر بخوانید » -
کیک یزدی استاد بابارحیمی
این کیک یزدی های تپل با دستورآقای بابارحیمی تهیه شده است .اگر کیک یزدی دوست دارید این دستورراحت و مطمئن…
بیشتر بخوانید »