شیرینی عید
-
آموزش شیرینی نارگیلی بازاری
شیرینی نارگیلی مواد لازم سفیده تخم مرغ : ۲۰۰ گرم شکر دانه ریز : ۴۰۰ گرم پودر نارگیل چرب و…
بیشتر بخوانید » -
کوکی با تزیین فوندانت
کوکی با تزیین فوندانت برای تهیه این کوکی ها ابتدا با رسپی های کوکیز مارمالادی شکری، بیسکویت خوشمزه طوروسیان،…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کوکیز مارمالادی شکری
کوکیز مارمالادی شکری مواد لازم: پودر قند صد گرم کره 150 گرم آرد 300 گرم تخم مرغ یک عدد وانیل…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه پفکی گردویی استاد دردایی
پفکی گردویی استاد دردایی مواد لازم: پودر قند الك شده 75 گرم وانيل يك پنسه زرده تخم مرغ 3 عدد…
بیشتر بخوانید » -
آموزش سوهان کنجدی
سوهان کنجدی موادلازم شکر یک لیوان کنجد یک ونیم لیوان کره ۲۰ گرم عسل ۲۰ گرم مغزهایی مانند پسته گردو…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کرینکل لیمویی شف طیبه
کرینکل لیمویی شف طیبه مواد لازم کره 80 گرم شکر نصف لیوان تخم مرغ 1 عدد رنده پوست لیمو 1…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی نخودچی استاد طوروسیان
شیرینی نخودچی مواد لازم: آرد نخودچی ۵۰۰ گرم آرد گندم ۳ ق غذاخوری سرپر از آردنخودچی برداشته به جای آن…
بیشتر بخوانید » -
آموزش شیرینی ملکه بادام استاد جمشیدیان
شیرینی ملکه بادام استاد جمشیدیان مواد لازم براي خمیر پایه : آرد 375 گرم؛ پودر قند 125 گرم؛ روغن جامد…
بیشتر بخوانید » -
آموزش اسلایس مکرون گردویی
اسلایس مکرون گردویی مواد لازم: کره:۱۱۰گرم آرد:۱۹۰گرم حدود( ۱و۱ونیم لیوان دسته دار فرانسه) بکینگ پودر :اق چ تخم مرغ :۲عدد…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه فاج پسته
فاج پسته مواد لازم: شکلات شیری ۱۰۰ گرم شکلات تلخ ۳۰۰ گرم شیر عسلی ۴۰۰ گرم(صنعتی که تو قوطی فلزیه)…
بیشتر بخوانید »