شیرینی ماه رمضان
-
آموزش پودینگ شکلاتی بدون تخم مرغ بسیار عالی
یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار پودینگ شکلاتی است که برای سفره های افطار گزینه عالی است. این دسر…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه پودینگ شیر لبنانی
این پودینگ شیر لبنانی با محلبی بسیار آسان و سریع درست می شود! تنها با 4 ماده و 15 دقیقه…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه پودینگ برنج لبنانی
این پودینگ از پودینگ های محبوب خاورمیانه است. در این پودینگ علاوه بر برنج از نشاسته ذرت نیز استفاده می…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه بامیه با بافتی عالی و خوشمزه
آموزش بامیه مجلل مواد لازم : ارد نول ( ارد سفید) یک لیوان دسته دار فرانسوی اب یک لیوان کره…
بیشتر بخوانید » -
آموزش شیره زعفرانی
شیره زعفرانی مجلل مواد لازم: شکر 3 پیمانه آب یک و نیم پیمانه جوهر لیمو یک دوم ق چ آب…
بیشتر بخوانید » -
آموزش زولبیا
زولبیا آرد ۲۰گرم ماست ترجیحا سون ۲۰۰گرم نشاسته گل ۲۰۰گرم کره ۲۰گرم یا روغن صاف پنجاه (بهتر است با روغن…
بیشتر بخوانید » -
نان پیده رمضان
نان پیده رمضان مواد لازم : با این مقدار مواد 2 عدد پیده آماده می شود. شیر ولرم 100 گرم…
بیشتر بخوانید » -
آموزش بامیه عربی
بامیه عربی مواد لازم: ارد یک پیمانه (یک قاشق غذاخوری سرصاف از آرد را بردارید و به همان اندازه پودر…
بیشتر بخوانید » -
آموزش بامیه هندی
بامیه هندی موادلازم : اب ٤ ليوان (٥٠٠گرم) ارد ٢ليوان (٢٥٠گرم) شربت بار ١ ق س. وانيل ١/٤ ق چ…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه حلوا زعفرانی
حلوا زعفرانی مواد لازم : آرد دو لیوان روغن مایع یک لیوان شکر یک لیوان آب یک لیوان گلاب…
بیشتر بخوانید »