آموزش شیرینیباقلوادسر

طرز تهیه باقلوای استانبولی (شوبیت)

باقلوای استانبولی(شوبيت)

مواد لازم برای تهیه خمیر:

ماست یک استکان

شیر یک استکان

روغن مایع دو استکان

آب نصف استکان

بکینگ پودر 10 گرم

تخم مرغ یک عدد

ارد به میزان لازم(در حدی که خمیر به دست نچسبد)

نشاسته ذرت بمقدار لازم براي باز كردن خمير

مواد لازم برای کرم:

شير ٢ ليوان

 شكر نصف ليوان

ارميك(ارد سمولينا) نصف ليوان

گردو خرد شده ١ليوان
کره  گیاهی 200 گرم (برای روی شوبیت ها)

مواد لازم برای شربت:

شکر 3 لیوان

آب 3 لیوان

آبلیمو یک قاشق مرباخوری

طرز تهيه خمير:

  1. تمام مواد بجز آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
  2. آرد را کم کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.

طرز تهیه کرم:

  1. شکر،شیر و ارد سمولینا را با هم مخلوط کنید.
  2. مواد را روی حرات قرار داده تا مانند فرنی غلیظ شود.
  3. بعد از برداشتن از روی حرارت گردو را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه شربت:

  1. شکر و اب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
  2. آبلیمو را به آن افزوده، پس از اولین جوش خاموش نمائید.

نحوه ی پیچیدن خمیر:

  1. خمیر را به تعداد 30 عدد چونه کوچکتر از گردو تقسیم کنید.
  2. هر چونه را به اندازه ی پیش دستی باز کنید.
  3. روی آن را نشاسته ذرت بپاشید.
  4. چانه دوم تا پانزدهم را به همین ترتیب باز کنید و روی هر یک نشاسته ذرت بپاشید.
  5. پانزده چانه را روی هم قرار دهید و با وردنه به شکل دایره ی بزرگی باز کنید.
  6. خمیر را به شکل مربع های کوچک برش بزنید.
  7. از کرم بدست آمده روی مربع ها قرار داده و به شکل مثلث تا بزنید.
  8. مثلث ها را در سینی فر گذاشته و روی آن 200 گرم کره ی گیاهی ذوب شده داغ بریزید.
  9. باقلواها را در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد تا طلایی شدن بپزید.
  10. بعد از خارج کردن از فر شربت سرد شده را روی آن بریزید.

نکته: استکان در دستور مورد نظر، استکان های کمر باریک است.

باقلوا شوبیت

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

‫2 نظرها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن