آموزش باقلوا ترکیآموزش دسرمجلسیآموزش شیرینیباقلوا
طرز تهیه باقلوا تل کاداییف
باقلوا تل کاداییف
مواد لازم:
تل کاداییف 500 گرم
کره ۲۰۰ گرم
آب ۲/۵ لیوان
شکر ۲ لیوان
لیمو ترش ۵ الی ۶ قطره
گردو خرد شده به مقدار لازم
پسته خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا شکر آب شود. سپس به آن اب لیمو اضافهکنید.
کره را آب کنید و با کادایف مخلوط کنید.
درون قالب تفلونی کاپ کیک را چرب کرده و مقداری کادایف آغشته به کره را داخل آن بریزید و با ته استکان فشار دهید.
روی آن به دلخواه گردو یا پسته خرد شده ریخته، مجددا روی مغزها کادایف بریزید و باز با ته استکان فشار دهید.
قالب را در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار داده تا کاملا طلایی شود.
وقتی کادایف ها را از فر در آوردید شربت داغ را روی آن بریزید.
سپس کادایف ها را از قالب خارج کرده و با پودر پسته تزیین کنید.