آموزش باقلوا ترکیآموزش دسرمجلسیآموزش شیرینیباقلوا

طرز تهیه باقلوا تل کاداییف

باقلوا تل کاداییف

مواد لازم:

تل کاداییف 500 گرم
کره ۲۰۰ گرم
آب ۲/۵ لیوان
شکر ۲ لیوان
لیمو ترش ۵ الی ۶ قطره
گردو خرد شده به مقدار لازم
پسته  خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه:

شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا شکر آب شود. سپس به آن اب لیمو اضافهکنید.

کره را آب کنید و با کادایف مخلوط کنید.

درون قالب تفلونی کاپ کیک را چرب کرده و  مقداری کادایف آغشته به کره را داخل آن بریزید و با ته استکان فشار دهید.

روی آن به دلخواه گردو یا پسته خرد شده ریخته، مجددا روی مغزها کادایف بریزید و باز با ته استکان فشار دهید.

قالب را در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار داده تا کاملا طلایی شود.

وقتی کادایف ها را از فر در آوردید شربت داغ را روی آن بریزید.

سپس کادایف ها را از قالب خارج کرده و با پودر پسته تزیین کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن