طرز تهیه شیرینی قرابیه آتشفشان
قرابیه آتشفشان
مواد لازم برای خمیر:
125 گرم کره و یا مارگارین به دمای محیط رسیده
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان پودر قند (110 گرم)
2.5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم یا 1.5 قاشق چای خوری)
2.5 لیوان آرد
برای روی قرابیه:
80 گرم شکلات تلخ (شکلات شیری هم میشه)
پسته کمی
طرز تهیه:
کره نرم شده در دمای اتاق، تخم مرغ، پودر قند، پودر کاکائو و وانیل را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
بکینگ پودر و آرد را با کنترل و کم کم بریزید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آید که به دست نچسبد.
بعد از اینکه خمیر را ورز دادید چانه هایی اندازه گردو از خمیر آماده کنید و با چاقو روی چانه ها خط بندازید.
قرابیه ها را خیلی پهن نکنید چون اگر روی آن خیلی صاف باشد موقع پخت کمی پهن می شود و شکل خوبی نخواهد داشت.
قرابیه ها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید.
در فر 150 درجه از قبل گرم شده 20 دقیقه بپزید.(حرارت فرها متفاوت است بین 150 و 180 درجه میتوانید بپزید).
بعد از پخت وقتی قرابیه ها کاملا سرد شد جاهایی که برش زده بودید را با شکلات آب شده به روش بنماری پر کرده و قرابیه را تزیین کنید.
میتوانید از شکلات شیری ، یا شکلات سفید استفاده کنید اما با شکلات تلخ بهتر است.
سپس روی قرابیه ها پسته خرد شده بریزید.